Om oss

Bakgrund:
Alingsås Begagnatcenter grundades 2020 och har lång erfarenhet inom bilförsäljning. Grundarna har arbetat inom branschen sedan 2004 och har ett genuint intresse för bilar, försäljning och god kundrelation.
2023 flyttade vi till nyrenoverade lokaler på Sävelundsindustriområde i Alingsås.

Tjänster:
Förmedling: Låt oss förmedla bilen åt er. Vi tar hand om hela försäljningen samt allt ansvar mot köparen, garantier, reklamationer osv. Vi tillser att ni får marknadsmässigt betalt för er bil, gemensamt så stämmer vi av marknaden och kommer fram till vad vi skall begära för just er bil. Bilen annonseras på vår hemsida abcbil.se samt Blocket och Bytbil. Med lång erfarenhet i branschen så når vi en bred kundkrets vilket gör att förmedlingstiden är relativt kort. Bilen skall vara i trafik och försäkrad under hela förmedlingsperioden som löper på maximalt 3 månader. Så snart bilen är såld så betalas pengarna ut till ert konto.

Försäljning och inköp: Vill köpa er bil. Bilen gås igenom och testas på plats hos oss. Efter det går vi igenom vad er bil är värd. När vi är överens om priset skrivs ett inköpsavtal och pengarna betalas ut till ert konto.
I dessa tider så erbjuder vi oss även att köpa bilen hemma hos er.
Vi kan erbjuder våra kunder en skräddarsydd finansiering som passar just er.

Garantier:
Bilar under 30.000:- säljs som reparationsobjekt utan garantier. Vi erbjuder även Svensk Bilgaranti Euro 100 Plus som gäller för bilar yngre än 9år och har gått under 15.000 mil.

Hitta hit:
Vi befinner oss nära Alingsås bilskrot, samt Alingsås Bilprovning.
Sävelundsgatan 6, 441 38 Alingsås